Huisreglement Tandartsenpraktijk Buchman

 


Wij werken alleen op afspraak. Dit betekent dat als u een afspraak maakt, tijd voor u wordt gereserveerd. Bent u niet in de gelegenheid om op de afspraak te komen, dan moet u ons  minstens 24 uur van tevoren op de hoogte stellen. 

Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt, of niet tijdig heeft afgezegd, hebben wij het recht om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit bedrag mag wettelijk gezien oplopen tot de geplande kosten van de behandeling. Komt het voor dat u voor  de derde keer niet op de afspraak verschijnt, wordt u automatisch als patiënt uitgeschreven. 

U dient bij ieder bezoek een geldig bewijs van uw verzekering mee te brengen. 

Indien u aanvullend verzekerd bent voor de tandarts, krijgt u de nota van de eigen bijdrage thuis gestuurd via Anders Medical Factoring. Website:  https://www.mijnandersnota.nl/
Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn voor de tandarts, houd er dan rekening mee dat de behandeling direct voldaan dient te worden. Dit kan contant of per pin.

Bij onbehoorlijk gedrag zoals (agressie, bedreiging, etc.) zijn wij genoodzaakt u met onmiddellijk ingang uit te schrijven als patiënt.

Wij stellen het op prijs als u uw tanden poetst voordat u bij de tandarts komt.