Behandelingen

 

U kunt bij Tandartspraktijk Buchman Gouda terecht voor:

controles, reguliere, esthetische en mondhygiëne behandelingen die uitgevoerd worden door een team van specialisten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een second opinion.

 

Regelmatig controle

Wij adviseren om minimaal 1x per jaar (het liefst 2x per jaar) op controle te gaan. Regelmatig op controle zorgt ervoor dat eventuele gaatjes op tijd opgemerkt worden. In ieder geval eens in de 2 jaar worden er foto's gemaakt. Om met het oog niet zichtbare gaatjes (tussen de tanden) op te sporen.

 

Bang voor de tandarts?
De tandartsen weten hoe zij met bange patiënten moeten omgaan, ze nemen de  tijd en stellen u op uw gemak, zodat u met vertrouwen de behandeling kunt ondergaan. Verdoving wordt gedaan zonder dat het pijn doet, waardoor u zonder angst de praktijk zult verlaten.

 

Kindertandarts

Voor de kinderen is er een vrouwelijke tandarts. Wij zorgen ervoor dat uw kind op een prettige manier wordt behandeld door goed uit te leggen wat er gebeurt tijdens de behandeling. We spreken van te voren af, dat wanneer de behandeling gestaakt moet worden, het kind de hand opsteekt, zo houden zij zelf de controle.