Betalingen

 

Niet aanvullend verzekerd voor de tandarts?

Voor patiënten zonder aanvullende tandartsverzekering geldt dat zij contant of per pin dienen te betalen na afloop van de behandeling. Ook dient er vooraf een aanbetaling gedaan te worden van €100. Uiteraard zullen wij u zo nauwkeurig mogelijk informeren over de te verwachten kosten en zult u niet voor verassingen komen te staan.

 

Facturatie via Anders Medical Factoring

Onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt.

In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de nota dat niet betaald wordt door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring onvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen, en hierop kunt u al uw gegevens invullen.

Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen.

 

Betalingsregeling

Anders Medical factoring hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Om bijkomende kosten te voorkomen neemt u contact op, binnen de gestelde termijn van 30 dagen, met Anders Medical Factoring voor het treffen van een betalingsregeling. 

Meer informatie over de betalingsvoorwaarden:

https://mijnandersnota.nl/#betalingsvoorwaarden  

Heeft u een nota van Anders medical Factoring ontvangen en hier een vraag over?

Kijk dan op www.mijnandersnota.nl om in te loggen of kijk onder veelgestelde vragen.

Spreekt u liever iemand persoonlijk, neem dan contact op met de patiëntenlijn

op: 085-760 62 62 (lokaal tarief)

 

Contactgegevens Anders medical Factoring